• Grey Facebook Icon

© 2016 website ontwerp door Studio MELT

Alhoewel ze het liefst in kleine kring tussen de mensen optreedt, heeft Marijke met haar toneelverleden ook een hoop ervaring op een podium voor groter publiek. Soms overtuigt Marijke haar typetje Zeeuwse Sien om de planken op te gaan, en dit gaat haar goed af! In de schouwburg krijgt ze het Zeeuwse publiek helemaal mee. Wil je een openbare voorstelling bijwonen? Zie dan hieronder de data en locaties van komende openbare voorstellingen.

 

Wil je Marijke boeken voor op een eigen gelegenheid? Neem dan contact op en geef je wensen aan.

15/11/2019

20.15 uur

€16,00

Zeeuwse Sien's IDee, Dorpshuis Renesse

Sien nodigt u uit voor een avondje in Zeeuws dialect. Wie bent u en wie is Sien? We hebben allemaal een ID, maar wie we werkelijk zijn? Geen IDee!Waar het over gaat? Geen IDee of toch... over Sien's ID?

Muzikaal begeleid door Els de Bree, Bert Hoogerheide, Ruben Mol en Peter Bolderman. 

08/02/2020

15:00 uur

€15,00

Zeeuwse Sien, Monty, en ...? De Verwachting, Ritthem

Waarover spraken zij? Nou, dat kan natuurlijk wezen over het weer (te nat, te droog), de krant, de tuin, de reclamefolders, de klimroos, het snoeischaartje van Rinus, de goudvis, nieuwe fietstassen, snijbonenmolen, bouillonblokjes, plasticzaksluitertjes, koekjes, kaartje elastiek, rolletje pepermunt, zilvervisjes, knopendoosje of over vroeger toen de lucht nog schoôn was. Een middag met gezellige muziek, veel liedjes en een klein gesproken woord. Met Monty op de accordeon en Sien met Zeeuwse klanken op nootjes. Kom gezellig, wan tuus is ook mê tuus. 
Deze middag is in het Zeeuwse dialect. 

03/04/2020

20.15 uur

€16,00

Sien's IDee, De Stenge

Sien nodigt u uit voor een avondje in Zeeuws dialect. Wie bent u en wie is Sien? We hebben allemaal een ID. Maar wie we werkelijk zijn? Geen ID! Waar het over gaat? Geen idee of toch… over Sien’s ID? 

Muzikaal begeleid door Els de Bree, Bert Hoogerheide, Ruben Mol en Peter Bolderman.

Please reload

1/1